I denne bloggen vil du kunne lese om smått og stort fra min hverdag.

lørdag 31. juli 2010

Bergen.

Da er vi kommet til Bergen. Det er to år siden vi var her alle. Storm og Håvard har ikke sett familien her på den tiden. Bortsett fra mormor og morfar som har vært på besøk hos oss. På onsdag hadde Gard bursdag. På dagen var vi i byn. Vi var på kino og så SHREK -siste kapittel. 3D. At det var 3D gjorde det hele til noe ekstra. Men skal si det kostet. Kino 500kr. Snop, brus og buss til og fra. Så er det nesten 1000 kr. Bare det å ta buss og være i Bergen sentrum er spennende, spesielt for Håvard. Vi merker at han er blitt to år eldre siden forrige gang i Bergen. Mamma var hjemme og forberedte bursdagselskap. Hun inviterte Vibeke med sine tre, Benedikte med fam. er fortsatt på hytten. Mamma hadde laget ikke mindre enn FIRE kaker. Og gode var de også. Tror vi alle ble mer enn mett.

Torsdag dro mamma og pappa på hytten. Vi var trøtt i dag så vi sløvet det meste av dagen. Trym kom opp og han skulle overnatte. Det virker som om de tre koser seg sammen. De var mye ute. Jeg vet ikke helt hva de holdt på med, og tror ikke jeg vil vite det heller. Det var nok litt streker. På kvelden kom Håvard og spurte om det er en lek som heter "ring på spring"? Og om politiet kan ta barn. For en dame hadde ropt til dem at hun skulle ringe til politiet. 2+2 er vel fortsatt 4?
Tre rakkerunger.

Jeg kaller dette "fetter-likhet"

Trym overnattet. FEST. Det var ikke ro før etter klokken to om natten. Gode sommerminner.
                                                              

1 kommentar:

  1. Flotte bilder av flotte gutter. Blir forhåpentligvis gode bardomsminner av dette, selv om politiet ligger i buskene og følger med.....:)

    Vibeke

    SvarSlett