I denne bloggen vil du kunne lese om smått og stort fra min hverdag.

tirsdag 31. august 2010

Langegården.

 Langegården ligger fint til i bøkeskogen i Langeskogen. Faren til Aasmund forpakter gården og jeg syns det er fint å ta ungene med på en slik plass.

Kari-Kanin har bodd her når Benedikte og fam. har vært på ferie. Hun er nå fin Kari-Kanin. Litt redd enda så hun trenger litt mer tid for å bli en ekte kosekanin.


På Langegården har de mange forskjellige høns. Storm fattet raskt interesse for dem. Det er både prydhøns som spankulerer rundt på tunet, og vanlige (Hvit Italiener) som er i et hønsehus. De er nok bare for å ha produksjon av egg.

Mens denne morsomme hønen som Storm fanget, er et koselig innslag på tunet.


 Håvard syns at denne lille traktoren var langt mer spennende enn høns og kaniner. Når vi kommer på en ny plass vil Håvard raskt løpe rundt og finne ut av området. Når han har gjort det kan han slå seg til ro og leke.

Jeg tror Alva syns det var stas å vise oss rundt på farfarens gård. Hun og Håvard har en veldig god tone, så de var sammen og utforsket.


Her er de i høyet, kjempegøy! Men det er dårlig lys så bildet ble mørkt. Jeg syns dette var så fint bilde av de to gode vennene.



Geiter er det der også.

Geitene var ikke bare bare å holde styr på. Her har Benedikte og jeg fanget to som har hoppet over inngjerdingen, og det gjorde de før vi rakk å trekke pusten. Igjen og igjen og..... morsomme dyr med mye sjarm, det er nå sikkert.





Eggsanking. De fant over 80 egg.


Benedikte med en av hestene på gården.

Før vi forlot gården måtte vi jo hilse på denne karen:

Oskar.
Vakker er han ikke.

Hvis noen tenker at dette er nå langt på landet. Så er det helt feil. På kort tid har du syklet inn til Bergen sentrum.

Når vi var ferdig med Langegården for denne gang, tok vi turen hjem til Benedikte og Aasmund.


Vi spiste middag og ungene lekte fint sammen. Storm han passer litt ekstra på sin yngste kusine. Ungene har vært sammen hele dagen, først på togtur så Langegårde for å avslutte med lek hjemme hos dem. Vi har bare kost oss hele dagen.

    Takk for en fin dag Benedikte, Aasmund, Alva, Brage og Tilde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar